Devotion, Trust, Dignity

DTD Accounting Advisors

AFLA MAI MULTE

Serviciile noastre de Consultanță

Contabilitate

Fiscalitate

Salarizare

Resurse umane

Consultanță financiară și juridică

DE CE SA TE MULȚUMEȘTI CU PUȚIN?

Serviciile noastre de Consultanță


DTD Accounting Advisors, este o firmă specializată în expertiză contabilă, autorizată C.E.C.C.A.R.

Oferim servicii complete în domenii precum contabilitate, fiscalitate, salarizare și resurse umane , consultanță financiară și juridică adresate persoanelor fizice autorizate, intreprinderilor individuale, societăților cu raspundere limitată, dar și asociațiilor și fundațiilor.

Consultanță Financiară

Scopul nostru nu este doar să rezolvăm o necesitate imediată, ci să asigurăm un management sănătos al banilor pe termen lung. Emaptia este unul din elementele cheie și un principiu după care DTD Accounting Advisors se ghideză în relația cu clienții. Înțelegem cu adevărat frământările mediului de afaceri.

Analiza Profesională

Ne folosim toate cunoștințele și experiența adunată pe parcursul activității de până acum pentru a sprijini dezvoltarea anteprenorilor aflați la început de drum. Astfel, asistăm întreg procesul, de la materializarea ideii de afaceri prin infiintarea firmei, in continuare in timpul desfasurarii activitatii ei, pana la decizia de a o dizolva.

Planificare

Strategiile de dezvoltare și promovare a afacerii tale au nevoie de mult timp și energie. Noi te scăpăm de o grijă în plus, pentru că știm că o afacere de succes înseamnă și o gestiune adecvată. În acest scop, efectuăm rapoarte financiare periodice, impreună cu prezentarea și interpretarea lor, necesare in managementul firmei dvs.

Copyright © 2021 DTD Accounting Advisors SRL. Toate drepturile rezervate.
Realizat si intretinut de DarkHound.