Devotion, Trust, dignity– sunt valorile care ne definesc.

Descrierea companiei

Oferim servicii complete în domeniile de contabilitate, fiscalitate, salarizare și resurse umane, consultanță financiară și juridică adresate persoanelor fizice autorizate, intreprinderilor individuale, societăților cu raspundere limitată, dar și asociațiilor și fundațiilor.

01. IDENTIFICAREA NEVOILOR

Empatia este unul din elementele cheie și un principiu după care DTD Accounting Advisors se ghideză în relația cu clienții. Înțelegem cu adevărat frământările mediului de afaceri.

02. EFICIENȚĂ

Compania este dotată cu dispozitive performante, software și servere de date updatate, implementăm în mod continuu automatizarea proceselor de lucru pentru a fi operativi și eficienți.

03. SERVICII PREMIUM

O atenție deosebită avem pentru asigurarea formării profesionale pe o bază continuă și solidă, astfel încât să oferim servicii premium clienților care ne-au ales ca și parteneri pentru afacerea lor.

Succes dovedit

Numerele nu mint


Încrederea pe care ne-au acordat-o clienții noștri

0 %
Rata de succes
0 %

Clienti care au revenit

Misiune si Obiective


Ne dorim un mediu de afaceri curat și antreprenori responsabili și educați în domeniul afacerilor, micșorarea birocrației și oferim clienților noștri experiențe și servicii personalizate.

Ne folosim toate cunoștințele și experiența adunată pe parcursul activității de până acum pentru a sprijini dezvoltarea anteprenorilor aflați la început de drum. Astfel, asistăm întreg procesul, de la materializarea ideii de afaceri prin infiintarea firmei, in continuare in timpul desfasurarii activitatii ei, pana la decizia de a o dizolva.

De ce să lucrezi cu noi?


EFECTUĂM RAPOARTE

Efectuăm rapoarte financiare periodice, impreună cu prezentarea și interpretarea lor, nesesare in managementul firmei dvs.

ASISTENȚĂ FINANCIAR-CONTABILĂ

Acoperim o gamă foarte largă de domenii de activitate, prin firmele cărora le acordăm asistentă financiar-contabila.

SERVICII DE CALITATE

Calitatea serviciilor și profesionalismul echipei se reflectă în creșterea continuă a numarului de clienți din toate categoriile (mici, mijlocii sau mari).

INFORMARE CONSTANTA

Suntem tot timpul alaturi de clienții noștri. Știm că indiferent de domeniul de activitate sau stadiul în care se află afacerea lor, au nevoie să fie la curent cu situația economică.

ONESTITATE

Suntem oameni cinstiți și serioși, aplicăm tarife corecte, ne ținem promisiunile și ne respectăm contractele.

EMPATIE

Am adoptat modelul de colaborare strânsă între firmă și client. Nu ezitați să ne consultați de fiecare dată când întâmpinați dificultăți în activitatea firmei dvs.

Copyright © 2021 DTD Accounting Advisors SRL. Toate drepturile rezervate.
Realizat si intretinut de DarkHound.